Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Hogy lenne jobb?
  

Hogy lenne jobb?

ora 2015-01-27 20:27:27
Jó napot! Két kérdésem is lenne. 19 éves lány vagyok, nem rég vesztettem el a szüzességemet. A barátom nagyon figyelmes és jó vele az együttlét csak az a baj és már egy párszor lefeküdtünk védekeztünk is, csak az a probléma hogy ő hamar elmegy. Ez ellen mit tudnánk tenni? Mind kettőnknek zavaró.
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy óvszerrel védekezünk és élvezem, de nem olyan élvezetes mint nélküle. viszont nem szeretnénk gyereket ezért óvszer nélkül nem merjük megtenni. Nem akarja hogy fogamzásgátló tablettát szedjek, mert szerinte ha van óvszer akkor ne mérgezzem magam gyógyszerrel. Hogy lehetne az hogy védekezünk, nem szedek tablettát, de nekem is élvezetesebb?

Szakértőnk válasza a Hogy lenne jobb? kérdésre

Kedves Kérdező!

Valószínűleg Önnek több idő kell a ráhangolódásra, mint párjának, próbálják hosszabbra nyújtani az előjátékot, így talán közelebb tudnak egymáshoz kerülni "időben" is.

Ha rendszeres és pontos a menstruációja, megpróbálhatják a naptár módszer,megszakított közösülés  és hüvelyen belüli spermicid kombinációját, de a legbiztosabb módszer továbbra is az óvszer és a tabletta.Dr. Földi Ildikó - szakértő Dr. Földi Ildikó - szakértő
Hirdetések