Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Ez terhesség? Sürgős!
  

Ez terhesség? Sürgős!

ora 2015-01-23 05:47:48
Jó napot!
A barátommal az ovulációm utolsó napján együtt voltunk, óvszerrel védekeztünk. Rá egy héttel, megint szeretkeztünk, kétszer is, mindkét esetben védekeztünk óvszerrel. Az együttlét után, 4 nappal megjött a menstruációm.
Mindig is szokott késni a menzeszem, nem rendszeres, és most sem jött meg időben, pedig tegnap kellett volna. Viszont pár napja feszül a mellem, és mintha nőtt is volna, a mellbimbók pedig nagyobbak lettek, a szokásos menstruáció előtti barna folyás elmaradt, és 3-4 napja, reflux, és gyomorfájás gyötör. Félek hogy terhes lehetek, ami az én nem túl hajlott koromban, nagy gond lenne. Nem tudom hogy köze lehet e hozzá, de azért leírom, már kb. 1 hónapja antidepresszáns kezelés alatt állok. Orvoshoz nem merek menni mert félek hogy terhes vagyok, és esetleg kiderül.

Szakértőnk válasza a Ez terhesség? Sürgős! kérdésre

Kedves Kérdező! Valószínűleg nem terhes, de végezzen el egy terhességi tesztet, ha negatív és néhány napon belül megjön a menstruációja, megnyugodhat. A tünetei a menstruáció előtti időszakra is jellemzőek lehetnek, nem csak a terhességre jellemzőek.



Dr. Földi Ildikó - szakértő Dr. Földi Ildikó - szakértő
Hirdetések