Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Lehetek terhes?
  

Lehetek terhes?

ora 2014-12-28 11:20:36
Kedves szakértő!
Egy 18 éves lány vagyok. 6 nappal ezelőtt együtt voltam a barátommal. A menzeszem már 2 napja késik. A menstruáció előtti tünetek megvoltak (fájó mellek, állandó éhségérzet, ingerlékenység...).
A barátommal volt petting majd szex. A szexhez használtunk óvszert, ami nem szakadt ki és nem is csúszott el. Mindig figyelünk rá. Ezek után együtt zuhanyoztunk és az én törölközőmet használtuk (ha ez számít). És ha az is számít ez az első ilyen kapcsolatunk egymásnak.
Félek, hogy baj lesz ebből. Nőgyógyászhoz nem igazán szeretnék menni és a szüleimnek sem szeretnék beszámolni arról, hogy már egy jó ideje így együtt vagyok a barátommal néha-néha. Nem akarom, hogy csalódjanak bennem.
Azt szeretném tudni, hogy van-e okom aggódni a terhesség miatt! Előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Lehetek terhes? kérdésre

Ha késik a mensese végezzen el egy terhességi tesztet, ha az negatív, biztosan megnyugodhat. A menstruáció késése egyéb okokból is lehet, akár egy menses is kimaradhat. HA a teszt negatív és a következő menstruáció idejében sem jelentkezik vérzés, forduljon nőgyógyászhoz.Dr. Földi Ildikó - szakértő Dr. Földi Ildikó - szakértő
Hirdetések