Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / nyelves csók
  

nyelves csók

ora 2014-12-06 17:21:42
Tisztelt Szakértőnő!
Nemrég voltam egy bulin ahol a barátnőmnek a haverjának a haverjával táncoltam. Eszméletlen jó volt. Élveztem és nem is kellet megkérnem h táncoljon velem, hanem csak úgy odacsapódtam, és nem utasított vissza... ami önbizalommal töltött el. Volt simulós tánc, meg a vállára is dőltem szval jól éreztem magam... próbáltam a szemébe nézni, de homály volt és így nehezen láttam... viszont hirtelen megcsókolt nem is gondolkoztam s becsuktam a szemem..
Nyelves csókot kaptam.. nagyon váratlanul ért mert egy: még soha nem csináltam kettő: azt se tudtam h hogyan kell mozgatni a nyelvem és szerintem a számat nem is mozgattam.. de már nem emlékszem ilyen élesen. Furcsa volt h a nyelve a számban volt.. és h azt akarom megmagyarázni h olyan érzés volt mint amikor a bőr érintkezik a bőrrel.de itt most egy puhább anyag érintkezett, a nyelvünk. és nem mondanám azt h jó volt... de nem is volt rossz.. Kicsit betömve éreztem a számat de semleges volt számomra, lehet h azért mert nem ismertem a srácot? A nyelves csóknál h kell mozogni a nyelvnek?

Szakértőnk válasza a nyelves csók kérdésre

Kedves Levélíró!

Ezzel kapcsolatban pontos iránymutatást nem tudok adni neked, ugyanakkor megnyugtatlak hogy idővel magadtól is pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned. Pláne ha egy olyan fiúval fogod csinálni, aki nem közömbös a számodra. Legyél türelmes.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések