Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Kérdések az orális szexrő...
  

Kérdések az orális szexről

ora 2014-09-24 19:26:07
Tisztelt Szakértő!
18 éves lány vagyok, nemrég vesztettem el a szüzességemet (kb. 2 hónapja). A barátom már kétszer kielégített orálisan, én azonban még nem mertem viszonozni.
Egyrészt -durván megfogalmazva- nem volt hozzá gusztusom. (Mostanában kezd derengeni bennem, hogy talán mégis lenne.) Másrészt eddig úgy gondoltam, hogy az orális szexet főként azok űzik, akik a testükkel keresik a kenyerüket. Mostmár tudom, hogy ez butaság. Egy barátnőm is bevallotta, hogy kényeztette már szájjal a párját...Harmadrészt, és nem utolsósorban, sőt, elsősorban: nagyon szégyellős vagyok...
És a kérdéseim:
Azt tudom, hogy régen sokan perverziónak tartották az orális szexet (egyszer a mamám is megjegyezte, hogy milyen erkölcstelen...-lehet, hogy ezért is tartok tőle?), DE mi a helyzet manapság? Sokan fűszerezik meg ezzel a nemi életüket (bizalmas kapcsolatokban)? Vagy ez csak a fiatalabb generáció körében elterjedt "szokás", amit a pornóipar sulykolt beléjük, hogy "Ezt kell csinálni, és így kell csinálni"?
Rendes párkapcsolatban is előfordul, ugye?
Ha igen, hogy oldjam azt a bizonyos gátat magamban? Mert egyre több kedvet érzek hozzá, csak a fent említett dolgok miatt vagyok még bizonytalan...
Nagyon köszönöm a válaszát!
Üdv.

Szakértőnk válasza a Kérdések az orális szexről kérdésre

Kedves Levélíró!

Biztosan nagymamád megjegyzése is hozzájárult ahhoz, hogy tartasz az orális kapcsolattól. Megnyugtatlak, hogy egyrészt nem maradtál le semmiről, másrészt hogy az orális szex teljesen normális része egy "rendes" kapcsolatnak. Egy ilyen "rendes" (tehát kölcsönös szerelmen és elfogadáson alapuló) kapcsolatban minden olyasmi megengedett, ami mindkét fél megelégedését és boldogságát szolgálja. Úgyhogy (ha neked is van hozzá kedved) ez a világ legtermészetesebb dolga.

Üdvözlettel:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések