Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Szexuális együttlét.
  

Szexuális együttlét.

ora 2014-08-19 19:05:27
Drága szakértő! 21,5 éves nő vagyok és van egy 26 éves vőlegényem. Nagyon szeretném,ha segíteni,pontosabban megnyugtatni tudna engem és a vőlegényem. Az volna a helyzet,hogy már szeptember elején 11 hónapja udvarol nekem,és már számtalan szex volt köztünk. Eleinte ráfogtam,hogy azért nem élvez el szex közben,mert idő kell ahhoz,hogy megszokjon dolgokat,megszokja a helyzetet stb. Mindketten szüzek voltunk,mikor legelőször lefeküdtünk egymással. (ez utóbbi dolog miatt gondolom azt,hogy hónapokig nem élvezett el szex közben). Azt hozzá kell tennem,hogy olyan a családja,hogy oda nem gyakran megyek,mert van egy leszázalékolt néni,aki nagyon beteg. Szoktam néha menni hozzájuk,el is fogadtak,kedvesek. Ő rendszeresen,minden héten jár hozzám,persze a szüleim,testvérem itthon tartózkodnak,de van egy külön szoba,hogy külön vonuljunk szeretkezni. Néha,hogy sikerüljön neki elélvezni elmentünk erdőbe,mosdóba,náluk kimentünk a rét közepére..... 'sikertelenül". Kellemes vele mindig az együttlét,mert minden jól működik köztünk,hiszem,most nyáron lettem a menyasszonya. Csak ez az elélvezés.... Van,hogy segítek neki,vagy ő segít magán úgy elmegy. És úgy is ment már el,hogy felizgult a megjelenésemre,mert ki voltam öltözve,aztán levetkőztem neki. MOST LEGUTÓBBI EGYÜTTLÉTÜNKNÉL SZERETKEZTÜNK NÁLUNK ÉS NAGY HANGOSAN MONDJA VAGY 4-5X,HOGY ELMENTEM DRÁGÁM,ELMENTEM. Szóval 10 és fél hónap kellett ahhoz,hogy belém élvezzen. (És valóban,mert éreztem,ahogy folyik ki belőlem). Gratuláltam is neki,és örültünk mindketten. Lehetséges,hogy eddig a megszokás,illetve a megfelelés,izgatottság,stressz volt az oka a nem elélvezésnek? Reménykedhetek,hogy ezek után többször is sikerül majd neki? Mikor megkérdeztem,hogy mire gondolt közben,azt mondta,hogy rád gondoltam közben kicsim,és kizártam minden külső tényezőt. Ezt megerősítettem,hogy olyankor ezeket ki kell zárni,és máskor is sikerünk lehet. :) Megnyugtatását,megerősítését kérem kedves szakértőnek! Nagyon szépen köszönöm vőlegényem nevében is!

Szakértőnk válasza a Szexuális együttlét. kérdésre

Kedves Levélíró!

Nagyon szimpatikus számomra az, ahogy támogatjátok egymást a felmerülő probléma megoldásában. Az a benyomásom, hogy a kezdeti időszakban a nehézséget talán főként a párod tapasztalatlansága, illetve a megfelelni akarása okozhatta. Erre rátett egy lapáttal az a tény, hogy végül is teljesen egyedül, teljesen nyugodt körülmények között nem is tudtok együtt lenni.

Emiatt nagy lépés az, hogy a legutóbbi alkalomml sikerült együttlét során a csúcsra jutnia. Várhatóan innentől kedvezőbb fordulatot vesznek a dolgok, mert csökkent az orgazmus elérésével kapcsolatos szorongása. Jó volna, ha lenne arra mód, hogy nyugodt körülményeket teremtsetek (pl. senki nincs otthon, vagy elutaztok valahová), és jó esély van rá, hogy rendeződik a probléma.

Üdv:

 Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések