Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Lehetek túl szűk?
  

Lehetek túl szűk?

ora 2014-07-14 00:22:38
Tisztelt Doktornő/úr!
Barátommal már 1 éve vagyunk együtt, szerelmesen, teljes bizalomban. Egyáltalán nem vagyok gátlásos már előtte, és nagyon szeretem. A napokban végre úgy döntöttünk, hogy lefekszünk, de amikor megpróbálta bedugni nekem, egyszerűen lehetetlennek tűnt, nagyon szűk voltam, és borzasztóan fájt ahogy óvatosan próbálta befelé nyomni. Feladtuk, majd kicsit még izgatuk egymást, hátha azzal volt a baj, és újra megpróbáltuk, de akkor is ugyanaz a szorító fájdalom hasított belém, mint előtte. Ezután abbahagytuk a próbálkozást és félretettük későbbre a dolgot, mert ő azt mondta, hogy ne erőltessük, pedig én akartam a fájdalom ellenére is, mert nagyon bosszant, hogy lehet, hogy velem van a baj, és nem tudom mitévő legyek. 16 éves vagyok, nem mernék elmenni orvoshoz, egyrészt mert azt csak édesanyámmal lehetne, és nem merek eléállni ezzel a problémával, másrészt mert lehet tényleg várni kéne még.
A doktornő/úr szerint ez később is lehet probléma, vagy ez még változhat? Vagy ez csak az elsőnél ilyen? Érdemes foglalkozni vele valahogyan?
Előre is nagyon köszönöm a választ!

Szakértőnk válasza a Lehetek túl szűk? kérdésre

Kedves Levélíró!

Gyakorlatilag biztos, hogy semmi fizikai problémád nincsen, az ok lelki eredetű. Nem vagy még készen az együttlétre még akkor sem, ha úgy gondolod. Helyesen mondta a barátod, hogy várni kell, nem erőltetni.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések