Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / párkapcsolati szex problé...
  

párkapcsolati szex probléma

ora 2014-06-20 17:41:17
jó napot kívánok!
17 éves lány vagyok és a párommal már több,mint 3 éve együtt vagyunk,nagyon szeretem. de amióta fogamzás gátlót szedek (majdnem egy éve) azóta nem kívánom a szexet,teljesen más lett minden,mint azelőtt. pedig a párom mindent inkább jobban csinál,mint előtte,mert nagyon kellemes,de nem izgulok fel,nincs az a finom érzés a hasamban és ez nagyon hiányzik.
pár hete új fogamzásgátlót írattam,hátha az a probléma. de nem változott semmi.
most már azon a szinten vagyok,hogy minden ami a szexel kapcsolatos,nekem kellemetlen,mert tudom,hogy nem megy.
ma is a párom puszikat kért volna a testére,tudom,hogy szereti a simogatást. de teljesen leblokkolok. elfog egy rossz érzés,félek és vonakodok... aztán arra gondolok,hogy ezzel megbántom a páromat. sírni is szoktam,pedig ő nagyon türelmes és én is próbálom más szemszögből nézni a dolgokat.
de nem érzek vágyat,közömbös vagyok és gátlásos. fogalmam sincs,hogy mit tegyek,kétségbe vagyok esve. ugyanis nagyon szeretem őt és nem akarom,hogy elromoljon a kapcsolatunk.
kérem,ha tud is segíteni a válaszában,akkor is adjon nekem egy lehetőséget,egy címet,vagy valamit,ahol erről beszélgethetek valakivel,mert egy válasz üzenet sajnos nem váltja meg a kapcsolatunkat.
előre is köszönöm a segítségét!

Szakértőnk válasza a párkapcsolati szex probléma kérdésre

Kedves Levélíró!

Sajnos megeshet, hogy a libidócsökkenést a fogamzásgátló szedése okozza. Hogy teljes bizonyossággal kiderüljön, így van-e, érdemes volna pár hónapra kihagynod a tablettát-természetesen annak tudatában, hogy az utolsó szem beszedése után óvszert kell használni.

Ha bebizonyosodik hogy ez a baj, akkor ezen információ birtokában kell megbeszélni a szakorvossal a fogamzásgátlás kérdését.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések