Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Mitől van az, ha a hímves...
  

Mitől van az, ha a hímvessző

ora 2014-05-27 15:45:01
Kedves Doktornő! A problémám az,hogy 1 éve együtt vagyok a barátommal,akinek elmondtam,hogy nem a legjobb vele a szex. 18 éves vagyok s ő 21. Mindig túlzottan folyok,ez probléma lehet? Vagy az,hogy neki 16-17 cm? Tegnapelőtt megbeszéltem vele ezt,s azóta nem szeretne velem szexuálisan együtt lenni (talán egy jó ideig nem...) s folyton azt mondta,hogy biztosan ő kevés nekem azzal,hogy kicsi neki. Ezen lehet segíteni úgy,hogy intim tornázok? Vagy pózokat váltogassunk? Előre is köszönöm a válaszát! Üdv.

Szakértőnk válasza a Mitől van az, ha a hímvessző kérdésre

Kedves Levélíró!

A párod mérete egyáltalán nem kicsi, nem célszerű őt ezzel frusztrálni. Ha erőseb folyásod van, annak a hátterében felmerülhet fertőzés (főleg ha a váladék kellemetlen szagú, vagy furcsa színű, viszketéssel vagy diszkomfort érzéssel jár együtt).

Szerintem nem a szexális élet felfüggesztése vezet megoldásra, hanem éppen hogy a folytatása, más alapokon való újjáépítése. Mondd el, mutasd meg a párodnak hogy mi és hogyan esik jól. Fektessetek nagy hangsúlyt az előjátékra. A gátizomtorna megtanulása és rendszeres gyakorlása minőségi változást hozhat a szexuális életetekben.

Üdvözlettel:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések