Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Osszefugg? lehet baj?
  

Osszefugg? lehet baj?

ora 2014-05-27 11:09:21
Jo napot kivanok. Van egy olyan problemam, hogy az utobbi idoszakban, ugy folyamatosan kicsusznak a csontjaim a helyerol, tehat, ezt ugy ertem, hogy a csuklom, a derkam, az allkapcsom pedig mar egy jo ideje faj, es maximum 1,5 cm-re tudom kinyitni a szamat, neha meg annyira se. Sokszor erzek hasogato fajdalmat a testembe kulonbozo helyeken.mindig olyan erzes mintha a csontok melyen fajna. Nehany honappal ezelott pedig arra lettem figyelmes, hogy reggel ha felkelek, megmerevednek az ujjaim, es csak olyan furan tudom mozgatni oket. de ez nemfaj. Eleg faradekony vagyok utobbi idobe..ezt mi okozhassa?
A masodik kerdesem pedig, hogy ket hetet kesik a menstruaciom...maskor is mar elofordult ilyen, voltunk egyutt ugyan a parommal tobbszor az elmult menstruacio ota, de mindig ovszert hasznaltunk, es nem vettuk eszre, hogy barmi serules lett volna rajta. Viszont ket menstruacio kozott egy hetig tarto pecsetelo verzesem volt. Lehetseges, hogy a keses es a tobbi kozott van osszefugges? Ezt leszamitva azonban ugy viselkedik a szervezetem mint menstruacio elott szokott...
Elore is nagyon szepen koszonom a valaszt.

Szakértőnk válasza a Osszefugg? lehet baj? kérdésre

Kedves Levélíró!

Az első panaszoddal kapcsolatban azt javaslom, fordul a háziorvosodhoz. Szükéges lenne néhány vizsgálat ahhoz, hogy nyilatkozni lehessen a panaszaid erdetét illetően.

A második kérdésedre válaszolva: ennyi késésnél célszerű terhességi tesztet végezni akkor is, ha minden alkalommal szabályosan védekeztetek. A vérezgetés és a menstruáció késése is összefüggésben állhat hormonális rendellenességgel. Ezért ha ezek rendszeresen ismétlődnek, nőgyógyászati vizsgálatra van szükség.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések