kerem valaszoljon

2014.05.19.
Kedves dr.nő lenne egy kis problelam vagy lehetseges betegsegem rs egy kicsit meg is ijedtem felek a vizsgalattol is.Szoval alhasi fajdalmam van neha eros neha gyenge ha megnyomom bal oldalt a medencenel akkor faj.szikott jobb oldalt is de nyomasra nem faj.van feher fojas nem sok de van a mult honapban ereztem kellemetlen savanykas szagot...((
ha felemelem a labam vagy le ulok faj nyomast erzek..most nincs kellemetlen szag csak fojas es fajdalom majdnemhogy allando.voltam noorvosnal es valami hojagot talalt azt mondta higenia miatt is lehet es h majd elmullik de akkir is faj.felek am lazam nincs de lehet h egy oicit tobbszor van vizelesi ingerem mi lehet ez??feljek?!

Szakértőnk válasza a kerem valaszoljon kérdésre

Kedves Levélíró!

Mivel a nőgyógyászati vizsgálat megnyugtató eredménnyel zárult, szerintem nem kell félned. A leírásod alapján a panaszt petefészekciszta okozza, ami várhatóan valóban el fog tűnni magától is. Olvass utána ennek a betegségnek. Gondolom, a nőgyógyásszal megbeszéltétek hogy mikor kell menned kontrollra, amennyiben nem szűnik a panasz. Tegyél ennek megfelelően, tehát ha nem vagy jól, menj vissza vizsgálatra.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor