Félek!!!!!

ora 2014-02-23 23:06:49
Jó napot kívánok!!
Több kérdéssel fordulok Önhöz! Szedem a fogamzásgátlót rendesen,meg is jött egy hete.Aztán ma hánytam délután 2 után,de reggel 9kor vettem be,akkor a gyógyszer is kijött vagy már felszívódott?? Igazából arra gondoltunk hogy ettem paprikát amit nem nagyon bír a gyomrom és azért hánytam.Egész nap fájt a gyomrom és utána meg a nagydolgomat kellett elvégeznem kb 4szer.Ez nem utal terhességre ugye,a hányás??? Remélem beteg sem leszek,az influenza most nem hiányzik,de a terhesség pláne nem. Amugy is nagyon sok a savam,és nagyon fájt is a hasam tőle,lehet azért hánytam???
Aztán nekem ott lent a hüvelynyílásnál van egy dudor,kitüremkedik a bőrből és könnyen megtudom fogni.A kis szeméremajkamnál van.Először egy apró pötty volt,kinyomtam,erre mára ilyen hosszúkás valami lett mellette....már nem fáj,eleinte fájt.Ez mi lehet?El fog múlni??Remélem a barátom sem kapott el semmit. Ha kell küldhetek képet is!!! Kérem nyugtasson meg,mert félek hogy terhes lehetek,és a párom elkapott valamit!!!!! Köszönöm a válaszát!!!
Üdv: Dóra

Szakértőnk válasza a Félek!!!!! kérdésre

Kedves Dóra!

A leírtak alapján semmi nem utal terhességre. Mivel több óra eltelt a gyógyszer bevétele és a hányás között, én nem aggódnék, ennyi idő alatt bőven felszívódik a hatóanyag. A dudorról nem tudok nyilatkozni, lehetséges hogy egy apró mirigy volt begyulladva. Ha nyugtalanít a dolog, akkor fordulj nőgyógyászhoz. Nem gondolom, hogy  a párod elkapott tőled bármit is.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések