Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Mi lehet az oka?
  

Mi lehet az oka?

ora 2014-02-10 17:32:42
Jó napot! Anett vagyok 17 éves.
úgy érzem,valami nincs velem rendben... több,mint fél éve szedek fogamzás gátlót.már az elejétől minden egyes hónapban pontosan jön meg a vérzés,de mégis úgy hiszem,hogy a tabletták okozzák a problémákat : nagyon sűrű a hangulat ingadozásom,van amikor ok nélkül sírok,mintha hirtelen valami nagy tragédia történt volna... pedig semmi rossz nem történik,mégis szörnyen érzem magam. nagyon érzékeny lettem és nem csak a mesi idején... azt hittem,hogy depressziós vagyok. pedig boldog vagyok a barátommal, 3 éve együtt vagyunk. emellett kb mióta szedem a fogamzás gátlót,nem kívánom a szexet. nem érzem a hiányát s már más az egész,mint azelőtt,pedig minden rendben lehetne,legalábbis testileg nem adódik semmi probléma.
a fogamzás gátló amit szedek : Deciora 3mg/0,02mg filmtabletta.
amikor vért vettek tőlem,egy sor tesztet végeztek a mintákon,ez alapján írta fel a nőgyógyászom. de hormon vizsgálatot nem kellett volna végezni? *-* lehet ez hormon zavar,vagy a tabletta okozza?
ha erről lenne szó,akkor elmennék újból a nőgyógyászomhoz...
válaszát köszönöm :)

Szakértőnk válasza a Mi lehet az oka? kérdésre

Kedves Levélíró!

A tapasztalt változások hátterében állhat a fogamzásgátló tabletta is, és lehetséges hogy másik gyógyszer szedése esetén minden visszaállna a régi kerékvágásba. Tehát jó ötletnek tartom, hogy visszamenj az orvosodhoz.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések