Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Miért van ez?
  

Miért van ez?

ora 2014-02-04 09:50:14
Jónapot kivánok! Egy olyan problémával fordulok Onhoz amelyre nem sikerult választ találnom eddig. A barátommal 2 éve vagyunk egyutt, o 22 éves én pedig 21. Eddig jol mukodott a nemi életunk, semmi gond nem volt, de az utóbbi 3 hétben nemi aktus kozben a barátom nemtud elélvezni egyszeruen, sosem tortent ilyen és nemtudom hogy velem e van a probléma hogy már más lányt kiván vagy ez valami betegség lehet. Elosszor azt mondta tul nedves vagyok, ami valoban igaz, de szerintem eddig is ugyanilyen voltam, utánna meg azt mondta hogy berogzodott a fejébe hogy nemtud elmenni, es azért nemis sikerul neki. Nemtudom mi a probléma vagy hogy mit tudnék én tenni, de félek hogy ebbol csak komolyabb veszekedések lesznek ha igy folytatodik. Elore is koszonom a válaszát.

Szakértőnk válasza a Miért van ez? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem érdemes veszekedni, felesleges is.. A háttérben sok-sok ok állhat. A legáltalánosabb, legegyszerűbb dolog a stressz, fáradtság. Mennyit pihen a párod? Nem idegesebb most, mint egyébként? Rendben működik a párkapcsolatotok (konfliktusok?)? Nem szed a párod semmilyen új gyógyszert? A probléma petting során is jelentkezik vagy kifejezetten aktus közben?

Ezeket a tényezőket végig kellene gondolni, hátha rájöttök valamire közösen. Szerintem érdemes volna a szeretkezés témát kis időre jegelni. Nem kell mindenáron erőltetni, hiszen jelenleg valószínűleg tart is a sikertelenségtől, szorong miatta. Próbáljatok egymásnak másként örömet szerezni, pihenjetek együtt, menjetek el szórakozni stb. Ezer módja van a szeretet kifejezésének. Néhány nap szünet után valószínűleg a probléma meg fog oldódni.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések