Már több mint 1 hete nem jött meg!

2013.10.03.
Lehetek terhes?
a menstruációm kb 14 napja körül csináltuk a barátommal gumi nélkül és csak később vettük fel, a gumi nem sérült meg és egész a végéig fenn volt!
később megint csináltuk gumi nélkül de nem olyan sokáig és utána ismét fennt volt az óvszer a végig!
Már több mint 1 hete késik a menstruációm.. voltak mostanában stresszes dolgok és vannak is elég sok, de nagyon aggódom ezmiatt!
Terhességi tesztet vettem és reggel megcsináltam, de ráfojt a kijelzőre véletlen és nemtudom hogy most mennyire beszámítható a teszt!
Szüleimnek nem merem elmondani mert félek hogy akkor eltiltanak a barátomtól, nőgyógyászhoz pedig nemtudom mikor tudnék el menni, barátom anyukájára számíthatok azt tudom, segít is ha bármi baj van!
A teszt negatívot mutatott de szinte ahogy elvégeztem már ki is mutatta és azóta is azt mutatja, pedig az volt ráirva hogy 10 perc után már nem látható!
Szombat reggel ismét el fogok végezni még egy tesztet!
Segítsen nekem KÖSZÖNÖM!

Szakértőnk válasza a Már több mint 1 hete nem jött meg! kérdésre

Kedves Levélíró!

Teljesen jól jártál el (most), tesztet kell csinálni. Ha a következő is negatív lesz, akkor megnyugodhatsz, terhesség lényegében kizárható. Azonban: a szeretkezés elején sem, csak kis időre sem szabad óvszer nélkül szeretkezni, mert az előváladék miatt így is teherbe lehet esni.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor