Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Mit tegyek hogy nekem is ...
  

Mit tegyek hogy nekem is jó legyen a szex?

ora 2013-07-31 12:30:30

Kedves Kamaszpanasz!
A barátommal már lassan 5 hónapja vagyunk együtt, ő volt az első komoly fiú is az életemben. Kb. 4 hónapja vesztettem el a szüzességem vele és minden rendben ment, azaz még most is csak az lenne a problémám hogy az együttléteink alatt egyszer sem volt orgazmusom, soha nem tudtam elélvezni..
Először azt hittem ez majd más lesz mert biztos csak izgulok vagy feszült vagyok, de már 4 hónapja így van és ez nem normális. Nem értem miért van ez, mert nagyon jó a kapcsolatunk, jól érzem magam vele az ágyban is de nagyon rossz hogy számomra mindig sikertelenek az együttlétek. Egyszer mondtam neki és azóta próbál tenni az ügy érdekében de sehogy sem jön össze és azt már nem is merem mondani mert azt hinné vele van valami baj :(
Mit tudnék csinálni hogy nekem is jó legyen? Nem tudom min kéne változtatnom.:/
Előre is köszönöm a választ:)
Doddo, 18

Szakértőnk válasza a Mit tegyek hogy nekem is jó legyen a szex? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nincsen veletek semmi baj, csupán annyi, hogy nem vagy(tok) elég tapasztalt(ak). Úgy veszem ki a leveledből, hogy te sem igazán tudod, hogy mi lenne a jó neked. (Azt értem hogy együttlét során még nem volt orgazmusod de pl. petting során?) Érdemes lenne nagy hangsúlyt helyezni az előjátékra, a pettingre. Ha a párod is szerez némi gyakorlatot abban, hogy mi és hogyan esik jól neked, akkor nagyobb eséllyel lesz számotokra kielégítő a szexuális élet.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések