Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Kétségek közt..
  

Kétségek közt..

ora 2013-04-09 10:38:46
Jó napot!
21 éves lány vagyok.Abba hagytam a fogamzásgátló szedését.(Yadine), már 2 hónapja.azóta rendszertelen a mensesem.A múlt hónapba elmentem egy nőgyógyászhoz, megállapitotta hogy nem vagyok terhes.A mostani hónapban ugyanúgy késik.Szeretnénk babát! de..:( megcsináltunk egy X-epil tesztett ma , 4 napja késik még csak ...de ugy gondoltuk hátha mutat vmit.Negatív lett.Olvastam h nem túl megbizható ez a márka...A teszttel lenne baj?
vagy velem?
Ugy értve ,hogy nem vagyok terhes?
Tudom ,hogy később is tesztelnem kell, 1 -2 hét múlva...Nem is tudom végül is mi is lenne a kérdésem, csak szeretnék szakértőtől válaszokat kapni, hogyan eshetnék teherbe? Szeretnék egy kis reményt kapni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:(((((((
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Kétségek közt.. kérdésre

Kedves Levélíró!

Fogamzásgátló tabletta szedése után beletelhet egy kis időbe, amíg visszatér a normális ciklus. A negatív teszt egyelőre azt jelzi hogy nem vársz babát (vagy a vizeletedben kevés még a terhességi hormon szintje). Két naponta érdemes újabb tesztet végezni, ha a vérzés nem jelentkezik (lehetőleg reggeli első vizeletből).

Egyelőre semmi ok nincs a kétségbeesésre, hiszen csak két hónapja próbálkoztok. Szedj terhesvitamint, próbálj egészségesen élni, mozogj sokat a jó levegőn és szeressétek egymást. Nem szabad elkeseredni, nincs miért  Ébredési testhő mérését javaslom. Olvass utána a neten, hogy pontosan hogyan kell. Ez fontos információkkal szolgálhat a próbálkozás során.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések