Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / terhes lehetek? ...
  

terhes lehetek? ...

ora 2013-03-11 15:19:09

A szombaton egyut voltam egy pasival , en 16 eves vagyok a pasi 26 .. ! es sexeltunk ovszer nelkul 3szor csinaltunk egesz ejjel aladt de viszont a pasi azt mondta hogy nem elvezett el ugy ertem hogy folyamatosan csinaltunk es meg semm sikerult elelveznije.... lehet hogy eszre semm vette de megis megtortenet? alitasa szerint nem .... , anyira felek hogy terhes lehetek ... , mit tegyek? ha terhes leszek es a szuleim megtudjak nagy baj lesz belole... ! kerem segitsen :-s :(

Szakértőnk válasza a terhes lehetek? ... kérdésre

Kedves Levélíró!

Sajnos ez nem az a helyzet, amikor én tudok segíteni.. legfeljebb információval. Elképzelhető, hogy a partnerednek nem volt ejakulációja, de a terhesség esélye akkor sem nulla, hiszen az előváladék is tartalmazhat spermiumokat. (Nem írtál arról, hogy milyen a kapcsolatod ezzel a sráccal, úgyhogy csak halkan jegyzem meg, hogy védekezés nélkül a szexuális úton terjedő betegségektől is jogosan lehet félni!)

Ha késne a vérzésed, csinálni kell egy terhességi tesztet. Pozitív eredmény esetén mihamarabb fordulj nőgyógyászhoz. Azt javaslom, hogy a jövőben hordj magadnál gumi óvszert, és védekezz minden aktus során.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések