Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Több kis gond
  

Több kis gond

ora 2013-03-02 21:01:39
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr!
Az első probléma az volna, h nem merem kipróbálni a masztit. Attól félek, h fájni fog, vagy valami. Nem tudom, pedig szeretném.
A második probléma a melleimmel lenni. A legtöbb lánnyal ellentétben nekem az a bajom, h túl nagy. Az osztályból csak egy lánynak nagyobb, és én utálom. Természetesen hordok melltartót, de az nem segít.
Mit lehet tenni az ellen, h száraz legyen a szám? Iszok rendesen, este be is kenem, de napközben általában nagyon száraz, és repedezett.
Előre is köszönöm a válaszát, és bár tudom, h egyik sem valami óriási nagy baj, de azért hálás vagyok!

Szakértőnk válasza a Több kis gond kérdésre

 Kedves Levélíró!

1. A maszturbálás nem kötelező dolog, tehát ha az egészhez semmi kedved, akkor egyelőre ne is foglalkozz vele. Ha érett leszel rá, szükséged lesz rá stb., akkor majd kipróbálod.

2. Ezzel sokat nem tehetsz. Megfelelő melltartóval (szélesebb vállpánt, megfelelő alátámasztás) sokkal kényelmesebben érezheted magad. A jó hír, hogy az erősebb nem képviselői közül sokaknak tetszenek a dúsabb keblek..

3. Bő folyadékfogyasztás javasolt, és rendszeres krémezés. Éjszakára bekenheted valamilyen zsírosabb arckrémmel is az ajkaidat. Ha így sem érsz el hatást, szedj kúraszerűen valamilyen multivitamint.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések