én ezt nem értem...

2013.01.11.
Szép jó estét Dr.nő!
-Volna egy olyan kérdésem hogy a barátomat ki elégitettem kézzel és háth nekem olyan mindha a péniszéből mindha egy ilyen kis pötty jött volna ki olyan pirossas mindha vér lett volna, és ez még az elélvezése előtt.. Kellene agódnom érte? Vagy ez normális?
És volna még egy kérdésem :
- Ugyebár kb. 3 éve menstruálok és naggyából egy éve vagy másfél éve nagyon erős görcseim vannak főleg az első 3 napban. Mit tudnak tenni elenne?
- És volna egy szintén ilyen kérdésem hogy éjjelente főleg a másodikrol a harmadikra és a harmadikrol a negyedik napra nagyon erősen megvan és éjjelente megesik hogy átázom tudna nekem valamit javasolni hogy mit tudnák tenni elenne? Már mindent kiprobaltam csak az a baj hogy nagyon sokat mocorgok éjjel és mindig átázok már nem tudok milyen pozícióban aludni.
Bocsánat a sok kérdésért :) Válaszát előre is köszönöm . Bius

Szakértőnk válasza a én ezt nem értem... kérdésre

Kedves Levélíró!

1. Nem tudom, mi lehetett a piros pötty, de amennyiben vér volt, akkor indokolt a párod urológiai vizsgálata (fertőzés?).

2. Nőgyógyászhoz kellene fordulnod, hiszen kezdetben nem voltak görcseid. Ki kellene vizsgálni a kiváltó okot (pl. hormonális eltérés?) Addig is érdemes kipróbálni valamilyen fájdalomcsillapítót (pl. Algoflex M, vagy ha ez nem segít akkor pl. Apranax-ez utóbbi vényköteles).

3. Éjszakai intim betét használata javasolt, ha ez sem elég, akkor esetleg Tena betét beválhat. Patikában tudnak segíteni, ott kapható. A nőgyógyásznak mondd el azt is, hogy igen erős a vérzésed az első pár napban.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor