Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / szeretném én is csinálni
  

szeretném én is csinálni

ora 2013-01-07 21:47:46
csókolm.én azt szeretném kérdezni hogy próbáltam magam simogatni meg ilyesmi de nem tetszett.sokszor próbáltam már de nekem ez nem jó érzés suturlódik és csak fáj meg csíp.mit csinálok rosszul?a lányok a suliban szokták mondani hogy milyen jó de nekem nem sikerül nem megy.de jó az öcsémnek neki csak a kukiját kell húzogatni sokkal könnyebb neki.én meg kérdeztem tőle ő hogy csinálja meg mutatta de nekem nem tudott segíteni. ő is próbálta nekem simogatni de akkor se tetszett mondtam neki hogy ez fáj ne csinálja és azt mondta akkor nem tudja hogyan kell a lányoknak.
nekem csak akkor van jó érzésem amkor nagyon kell pisilnem és szorítom a lábamat és nyomkodom lent a hasamat.csak utána nagyon nehezen pisilek és fáj egy kicsit a hasam ez miért van?mert sokat nyomkodom?lehet bajom ezért?
laura vagyok 11 éves köszönöm

Szakértőnk válasza a szeretném én is csinálni kérdésre

Kedves Laura!

Nem csoda hogy semmi örömet nem találsz a dologban, hiszen még gyerek vagy. Ennek így kell lennie. Ha majd érett leszel rá, akkor meglátod, megjönnek a kellemes érzések is. Egyelőre hagyd ezt az egészet, az öcsédet se zaklasd ilyesmivel.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések