Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / mell.... szortelenites st...
  

mell.... szortelenites stb..

ora 2012-09-14 15:52:37

Jo napot! Egyszer azt hallottam, hogyha fokhagymával kenegetjuk a mellunket, akk meg fog nolni, vagy egy kicsit segiti a novekedeset... ezugye nem igaz?? mert ha igaz lenne akk kiprobalnam... de am szentem hulyeseg nem? :D mert amugy nagyon kicsit a melleim. Na jo vekony vagyok 40kg 14 eves es 155cm magas .... ugye fog meg noni a mellem? ja es nem tudok hizni ... A masik dolog pediaz lenne, hogy szeretnem borotvalni a labamat de nem merem mondani anyanak... leborotvaltam mar vagy 3szor de nem mondtam meg anyanak. Azota nem borotvaltam le, mert feltem h eszreveszii. A honaljamat mindig le szoktam, de ugy, h nem tud rola. Nem reg meg nyar elott anya rendelt az avonbol egy szortelenitot es kerdeztem felosen h nem borotvalhatom-e le a labam es erre o - NORMALIS VAGY?? HA EGYSZER LEBOROTVALOD AKK MAR MINDIG KELL.ES H NEM KELL MEG AZT NEKED. JA Persze nem kell -_- pedig kell .Majd mar csak nyar fele akarom leborotvalni a labam merrt most minek... nem latja senki.. hogyan kerdezzem meg?? mondjam neki azt h mar 15 leszek es mar lekene?? Elore is koszonom a valszt es elnezest h nagyon hosszu lett es h tele van hibakkal de gepen nem figyelek oda a helyesirasra :D :))

Szakértőnk válasza a mell.... szortelenites stb.. kérdésre

Kedves Levélíró!

A fokhagymás dolog nem gondolnám hogy működik, szerintem nem éri meg kínozni magad. Tényleg nagyon fiatal vagy még, tehát egészen biztosan fog még nőni a melled. Pár kiló hízás jót tenne a kebelméretednek is. Persze sok esetben ez nem annyira egyszerű. Javaslom a rendszeres testmozgást és a rendszeres, gyakori (naponta 5-6x) étkezést.

Télen valóban inkább csak maximum testnevelés órán vagy az öltözőben látják a lábaidat. Jövőre talán már anyukád is engedékenyebb lesz. A (rendszeres) borotválás valóban erősíti a szőrzetet, ilyen szempontból a gyantázás előnyösebb. (A borotválás viszont egyszerűbb.) Ha mégsem akarja anyukád engedni a szőrtenelítést, akkor talán említsd meg neki, hogy a barátnőid is borotválják a lábukat (ha ez így van) és nem akarsz te sem kilógni.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések