Leszbikus, vagy biszexuális vagyok?

2012.08.13.
Kedves Szakértő!
20 éves, hetero(?), lány vagyok. Eddig még nem voltak komoly kapcsolataim, így még nem voltam együtt egyik barátommal sem (meg a szüzességemet amúgy is sokkal értékesebbnek tartom, mint az ennyi idős lányok).
Mostanában kezdem azt hinni, hogy valami nincs velem rendben, hisz néha (havi 2-3 alkalommal) megnézek egy-egy leszbipornót, sőt, néha fel is izgulok rá, ha nem durva és erőszakos, hanem érzéki és gyengéd (a heteropornóra is így reagálok amúgy). Az utcán sétálva is megnézem a nők mellét/lábát, és így visszagondolva, kislányként is csókolóztam két-három alkalommal egy nálam 3-4 évvel fiatalabb lány iskolatársammal.
Ha azon gondolkodom, milyen lesz az első szex, azt szinte mindig pasival képzelem el, és majdhogynem kizártnak tartom, hogy egy nőbe beleszeressek, de azt nem, hogy egyszer kipróbáljam egy velem egykorú, szép lánnyal.
Valami baj van velem? Leszbikus, vagy biszexuális vagyok?

Szakértőnk válasza a Leszbikus, vagy biszexuális vagyok? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem egyik sem. A teljesen heteroszexuális nők is vonzónak tarthatnak egy másik lányt, megnézhetik, esztátikusnak tarthatják a másik testét. Ahogy írod, te alapvetően férfival képzeled el a párkapcsolatot, az első szexuális együttltétet. A hetero lányoknak is beleférhet egy-egy kaland azonos nemű partnerrel, inkább csak a kíváncsiság kedvéért.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor