;(

ora 2012-03-20 17:15:23
es most mar tenleg vegelehet a baratommal minden!! nagyon sok smsy irtam neki neten egyre sem valaszolt es most perverc csajos videokat tesz fel az odalara! (vkontaktra) meg ojakot ir ki hogy itt van a nyar az utsza tele lesz melekkel meg fenekekel meg ijesmit!! ez engem teljesen le tort!! HOgy lehet ennyira ......nekem ez nagyon faj nem is tudom hogy felejtsem el ot!! hiaba ijeket csinal megsem utaltam meg miatta es meg mindig vissza mennek hozza ! elge nem vagyok normali ugye??
Es szeretnem ontol megkerdezni az ido valtozas miatt keshet a menzesz??
tessek meg leirni amit fontos lennie tudnom a menzeszrol de ha nem akkor semmi baj> koszonom a turelmet hozzam komojan ojan jo hogy van valakinek leirnom a problemaimat koszonom az oldalnak es legfobb keppen maganak

Szakértőnk válasza a ;( kérdésre

Kedves Levélíró!

A kérdésed első felében nem én vagyok az illetékes.Mindenesetre, ha ez a fiú így viselkedik, akkor szerintem meg kellene próbálnod túllépni rajta, hiszen nem várható, hogy boldoggá fog tenni téged.  A második kérdésedre válaszolva: Az időváltozás nem befolyásolja érdemben a menstruációt. Amennyiben konkrét kérdésed lenne a női ciklussal kapcsolatban, kérlek, írd meg nekem és válaszolok.

Üdvözlettel:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések