Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Barnás folyás menzesz elő...
  

Barnás folyás menzesz előtt

ora 2012-02-12 14:20:14
Kedves Doktornő!
16 éves lány vagyok. Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy kb. egy hete barnás folyásom volt. Azt hittem ez teljesen normális, és hogy pár nap múlva meg fog jönni, azonban azóta ez elmúlt, és újra fehér folyásom van. Szűz vagyok, nem lehetek terhes, és nem valószínű, hogy bármilyen fertőzésem lenne, ugyanis nem volt kellemetlen szagú ez a barnás pecsételés 4 napig tartott és a legutóbbi vérzésem óta 29 nap telt el, amikor megjelent (Ezért is gondoltam, hogy meg fog jönni normálisan)
A vérzésem gyakran rendszertelen volt, azonban az elmúlt félévben szinte napra pontosan jött meg, kivéve most. Mi lehet az oka ennek a pecsételésnek? Gondoltam már a tüszőrepedésre is, de nem tudom, hogy olyankor lehetséges- e a 4 napon át tartó pecsételés, ugyanis eddig még sose fordult elő velem ehhez hasonló. (Még csak beteg se voltam hónapok óta...) Köszönöm szépen a válaszát, már előre is!

Szakértőnk válasza a Barnás folyás menzesz előtt kérdésre

Kedves Levélíró!

Ne nyugtalankodj, ha a vérezgetés nem válik rendszeressé, semmi komoly eltérésre nem utal. Fiatalabb korban előfordulhat hogy a vérzés nem mindig rendszeres. Ennek a hormonális működés éretlensége az oka.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések