Méret probléma

2011.12.17.
Üdvözlöm!
Az én gondom az, hogy kicsinek érzem a melleimet. Lassan 18 éves vagyok, és nagyon komolyan gondolkodom a plasztikai műtéten... Irigykedve nézem a nálam szerencsésebb lányokat, akikkel bőkezű volt a sors, és nem telik el nap, hogy ne sírnék emiatt. Próbáltam már tablettákat, krémeket és semmi... Sajnos ez befolyásolja a mindennapjaimat is, egyszerűen nem tudok másra figyelni, egész nap azon jár az eszem, hogy mit tehetnék velük. Ráadásul fogynom is kéne 5-6 kilót, de nem merek fogyókúrázni, mert akkor valószínű abból fogynék először. Tényleg nincs más megoldás csak a plasztika? Előre is köszönöm a választ.

Szakértőnk válasza a Méret probléma kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem van más megoldás: ha megpróbálod elfogadni magad. Érdemes volna pár kérdést árgondolod: Csak te érzed úgy, hogy kicsik a melleid, vagy esetleg valaki utalt erre? Miért is olyan fontos, hogy nagyobbak legyenek? Úgy gondolod, hogy ettől valóban boldogabb lennél?

Tény és való, hogy manapság ezzel bombáz minket a média, minden második közszereplő hölgynek plasztikázott mellei vannak, ez manapság már szinte elvárás. Azért azt te is nyilván érzed, hogy az igazi értékeknek semmi közük ahhoz, hogy kit mekkora vagy milyen formájú mellekkel áldott meg a sors.

Mindenesetre, a kérdésedre válaszolva: nem tudok olyan módszerről (a mellnagyobbító műtéten kívül), amivel hatékonyan lehetne növelni a mellek mértetét.

Minden jót kívánok:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor