terhesség?

2011.08.22.
Kérlek segíts!..lehet,hogy hülyén hangzik a kérdésem és az is lehet,hogy tájékozatlannak tűnök,de kérlek segíts,nagyon félek!
Szóval a barátommal többször is pettingelünk..ő megujjaz,én is símogatom őt..most 2 alkalommal is ő megújjazott,majd a szerszámját is huzigálta föl-le..el nem élvezett..szóval semmit nem törölt zsepibe sem..de a huzogatás után újra és újra megujjazott( egyébként szűz vagyok még..szóval behatolás nem volt még.hacsak nem ujjazással is lehet szüzességet is veszíteni)....és félek,hogy az ujjáról esetleg sperma került belém..és nagyon félek,hogy terhes vagyok!..azt hiszem a kezét nem törölte meg,mielőtt belém nyúlt..márcsak abban reménykedem,hogy nem volt az előváladékában sperma..és hogy nem jutott belém.szerinted nagy az esélye,hogy terhes vagyok?..anyuval nem merek erről beszélni..de most rettenetesen izgulok..most kellene megjönnie a menszeszemnek..félek,hogy a stressz miatt..vagy valami MÁS miatt nem is jön meg :/..segíts kérlek!

Szakértőnk válasza a terhesség? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nagyon kicsi a terhesség esélye, ne nyugtalankodj. Azért megnyugtatóbb lenne, ha megmosná a kezét, mielőtt a nemi szervedhez nyúl.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor