Főoldal / Szakertő válaszol / Csak fiúknak / impotencia vagy szekszuál...
  

impotencia vagy szekszuáliszavar?

ora 2011-07-31 15:22:25

Tisztelt Dr nő!
Én azért irok önnek mert szeretkezés közben nincs merevedésem.Fogalmam sincs mi lehet az oka.Kéthete vettem figyelembe hogy nem megfelelően működik a péniszem.Első alkalommal belementem egy szeretkezésbe,orális előjátékkal kezdtük minden rendben is ment addig mig nem váltottunk vaginális játékra.Be is tudtam hatolni a vaginába,aztán közben arra lettem figyelmes hogy leált a merevedés.Ezen még Én is csodálkoztam hogy ilyen nincs de még is van.Szóval nem tudtam kielégiteni a hölgyet akivel voltam.Egy másik alkalommal meg az történt hogy meg sem mozdult,vér sem ömlött bele.Nincs merevedés!Maszturbáláskor meg mintha erőlködne de mégsem megy a dolog.Most akkor az a kérdésem hogy mi a tehendő ebben az esetben.
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a impotencia vagy szekszuáliszavar? kérdésre

Kedves Levélíró!

Ez valószínűleg átmeneti probléma lehet. Szeretkezés során léphetett fel egy kis fennakadás, ami persze kellőképpen megzavart téged, és a következő alkalommal ez a szorongás akadályozhatta a merevedést. Nyilván szorongsz emiatt, hogy a következő alkalommal vajon sikerülni fog-e. Esetleg alkohol (bizonyos gyógyszerek is) is akadályozhatja a merevedést, ill. az ejakulációt.

A leveledből úgy veszem ki, hogy ezek alkalmi szexuális kapcsolatok voltak. Ezekben nem jellemző, hogy olyan szintű lenne egymás elfogadása ill. a megértés, ami feloldaná a félelmedet. Egy tartós, érzelemgazdag kapcsolatban mindez könnyebben megy. Érdemes volna ki időre hanyagolnod a szexuális életet, akár a maszturbálást is. Ha önkielégítés során minden a régi lesz, akkor nagy eséllyel aktus során sem lesz gond.

Üdv:

 Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

- hirdetés -