Első szex

2011.06.21.
Sziasztok, 18 éves vagyok, és mostanság szexeltem legelőször...
Fura volt.
Elsőre pl.: nem tudtam elszállni, egyszer se, pedig többször próbálkoztunk. (Gondolom ez ilyen első-alkalom-még-nagyon-izgulok dolog, de azért fura)
Másodszor: Igazából nem is élveztem. Nem nagyon éreztem bármit is. (Volt egy pillanat, hogy még abban se voltam biztos, benne vagyok-e, vagy sem). EGYSZERŰEN SEMMIT NEM ÉREZTEM A LÁNYBÓL. (bármint pénisszel, a csaj annyira be volt pörögve, hogy még a hátamat is végigkarmolta).
Harmadik: elég egyértelmű volt, hogy egy ilyen egyszeri alkalom lesz (4 napos dolog) és még a dolog előtt mondtam meg neki, hogy nem érzek semmit iránta, csak fizikai dolgokat, és mégis... a csaj elment, "jól" váltunk el, és mégis szarul érzem magamat a dolog miatt. A végén még ő is azt mondta, "oké, ez lehet hiba volt". (tull. képpen Ő elég tapasztalt volt már, azt mondta több mint 10 csávóval csinálta, szóval nem hinném, hogy neki "érzelmi problémái" lennének ebből). És mégis szarul érzem magamat a dologtól. Mert: "én nem tudtam elmenni" és "ő lehet csak kedves volt, amikor azt mondta, jó volt"...
Fura, mindig is attól rettegtem, hogy túlzottan izgulni fogok, és túl hamar megyek el, de pont a fordítottja történt...

Szakértőnk válasza a Első szex kérdésre

Kedves Levélíró!

Ne aggódj, ilyesmi is megtörténhet akár a stressztől, akár attól, hogy nem éreztél semmit az iránt a lány iránt. Pluszban még az is megzavarhatott, hogy ő ilyen látványosan élvezte (és te tkp. nem voltál biztos abban sem, hogy ez az egész színház, vagy tényleg ennyire jó neki). Azt gondolom, hogy ha érzelmi alapon (és őszintén) leszel együtt valakivel, akkor valószínűleg neked is nagyon jó lesz. Érdemes kivárni a megfelelő személyt és alkalmat.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor