Főoldal / Szakertő válaszol / Csak fiúknak / what's the problem?:S:D
  

what's the problem?:S:D

ora 2011-06-07 21:32:39
üdv kedves dr. nő
a köv. a probléma: b.nőmmel mióta nemi életelt élünk kb 4 hónapja MINDIG volt rajtam óvszer=védekeztünk. igaz ő nem szed semmit de akk is. és az elmúlt 2-3 hónapban sose jött meg neki időben mindig késett 2-3-4 napot is..visz most..már lassan 5 napja nem jön meg neki. mikor ejakuálok akk is mindig időben kiveszem és mindig az óvszerbe megyek el és figyeljük is h szivárog e a spermium és soha sem szval nem lehet lyukas,így nem értjük mi lehet a hátterében. van neki méh nyak cisztája visz a doki azt mondta h az már elmúlt neki szval attól már nem lehet. de még így sem tudjuk mi lehet a baj, édes anyja már naon kivan akadva h mért nem jött meg. mondom b.nőmnek h csin. a biztonság kedvéért tesztet de makacs nem megy bele..végülis én se annyira szorgalmazom mert tudjuk h sosem ment félre semmi. de akk mi lehet a probléma?:S
néha napján naon kedvetlen fáj a feje hányingere van de semmi több melle nem duzzad feszül így csak nem lehet terhes. legutóbbi aktus kb 2-3 héttel ezelőtt volt de rajta kívül mentem el.
kérem segítsen doki:S:)

Szakértőnk válasza a what's the problem?:S:D kérdésre

Kedves Levélíró!

Valóban kicsi az esély a terhességre, a késésnek egyéb oka is lehet (illetve 2-3 nap késés különösebb ok nélkül is belefér, ez teljesen normális dolog). Ne idegeskedjetek, de egy tesztet azért nem ártana a biztonság kedvééert csinálni. Így legalább mindenki megnyugodhatna. A petefészekciszta is okozhat cikluszavarokat egyébként.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések