Terhesség

ora 2011-06-04 11:02:27
Szia.
Nagyon aggódok, hogy a barátnőm teherbe esett.:(
Ő is sokszor mondja nekem, hogy fél, mert néha vannak olyan tünetei, mintha teherbe esett volna.
Viszont Ő még szűz, és köztünk is csak olyan nemi kapcsolat volt, hogy alsónadrágon keresztül "szexeltünk" én elég sűrűn elmentem, majd az alsónadrágot gyorsan lecseréltem, és volt hogy 3-4 óra múlva újrakezdtük.
Egy olyan eset volt amikor ugyan így történt (lecseréltem, eltelt pár, olyan 4óra) csak ekkor már a nemi szerveinket összeérintettük, de nem hatoltam be, és előtte a péniszemet is megtöröltem, remélem így se juthatott a spermium a petefészkébe.
Akkor, ami talán még szóba jöhetne, az az hogy petting közbe fogdostam őt, de csak felületesen, tehát ott se mentem mélyre, és az ujjamon se volt semmilyen váladék.
Ahogy telik az idő megszoktam nyugodni, csak aztán megint felhozza a témát, mert hányingere van, fejfájás, nőtt a hasa stb.. és ilyenkor nagyon megtud ijeszteni.
Az a gond, hogy a menstruációját nem tudom, hogy késik-e vagy ilyesmi, mert erről nem nagyon merek beszélgetni vele.
Ő biztos hogy nem olyan lány aki azért mondaná, hogy megijesszen, és látszik, hogy ő is fél ettől.
Segítségét előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Pali.

Szakértőnk válasza a Terhesség kérdésre

Kedves Pali!

Nagyon minimális a terhesség esélye a leírtak alapján, gyakorlatilag nulla. A haspuffadás, émelygés nem csak terhesség tünete lehet. Tehát én a helyedben megkérdezném, hogy alátámasztja-e az aggodalmát bármilyen egyéb tünet (pl. vérzés kimaradása), mert ha nincs semmi ilyesmi, akkor érdemes volna felkeresnie a háziorvosát. Ha a vérzése is kimaradt esetleg, akkor pedig muszáj lenne egy terhességi tesztet is csinálnia.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések