Főoldal / Szakertő válaszol / Csak fiúknak / Terheségi jogok!
  

Terheségi jogok!

ora 2011-03-21 09:55:21
Jonapot köszön az elözö levelemre a válaszát megnyugtatoan hangzot amit irt ,nos az a helyzet ,hogy atol az egytöl félünk ,hogy a barátnom aki terhes fél az anyukájátol és aztmongya hogy megfogja verni ha megtugya hogy terhes!
De szerintem azért ezt nem igy kelene felfognija az anyukájának ,nemtom mi van ilyenkor ha valakit álapotosan megvernek othol?
Én ugygondolom hogy az ilyen nem helyes és valami védelem biztos van ilyen esetben is ,erre pl nincsen valami törvény vagy ilyesmi ??
Hisz szerintem azért ha terhes valaki nemkéne megverni !!
Legyenszives nekem viszairni hogy mivan ha megverik ?????
Köszönöm elöre is!

Szakértőnk válasza a Terheségi jogok! kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem egyszerű a helyzetetek. Azért bízzunk abban, hogy a barátnődnek nem lesz igaza, és az anyukájának eszébe sem jut, hogy bántsa. Várhatóan így sem fog nagyon örülni a hírnek (ez az ő szempontjából valahol érthető, hiszen a barátnőd még nagyon fiatal). Szerintem jó lenne, ha együtt mondanátok el neki a hírt. Így adott esetben, ha tényleg a tettlegességig fajulna a dolog, akkor ott lennél te, hogy segíts a párodnak. A testi bántalmazás semmiképpen sem fogadható el, ezt nem szabad hagyni. Gondolkozzatok el azon, hogy a barátnőd a kedélyek lecsillapodásig esetleg költözzön hozzád. Úgy gondolom, hogy ha az anyukája át tudja gondolni a helyzetet, meg tud barátkozni az unoka érkezésének a gondolatával, akkor biztosan pozitívabban áll majd a dologhoz.

Üdvözlettel:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések