segítség

ora 2011-01-31 04:34:58

Tisztelt szakértő!
15 éves fiú vagyok és az utóbbi napokban maszturbálás közben a bőrt úgy szoktam hátrahúzni, hogy a makkom teljesen kibújik. Viszont alatta a hátrahúzott bőr nem oszlik el végig a péniszem törzsén, hanem egyből a makk alatt felgyülemlik, kissé összeszorítja a péniszem törzsét és elvörösödik az a fél cm-es bőrrész. Ilyenkor elélvezéskor nem spriccel, hanem csak épphogy kijön, de azt is érzem, hogy nem olyan simán, mint régebben, amikor nem húztam ennyire hátra a bőrt mert mintha ez a bőr bennszorítaná. Ráadásul önkielégítés után kínszenvedés visszahúzni a bőrt a makkomra, mert mintha a makkom is megduzzadna.
A hátrahúzott bőr fürdésnél is a makkom alatti résznél egy kissé duzzadt és kicsit piros.
Nekem néhány éve volt egy műtétem, mert előtte nem tudtam hátrahúzni a bőrt egyáltalán, nem tudom, hogy ennek köze lehet ehhez.
Kérem segítsen, hogy ilyen esetben mit lehet tenni! Létezik valamilyen kenőcs vagy gyógyszer, ami elmulasztja, vagy netán orvoshoz kell fordulni?
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a segítség kérdésre

Kedves Levélíró!

A leírásod alapján kissé szűk lehet az előbőr, és ezért szorul meg a makk tövében erekció során. Azt javaslom, hogy keress fel urológust mert lehetséges, hogy újabb beavatkozásra lesz szükség.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések