Mi a teendő

2011.01.05.
Üdvözlöm.Szeretném kérni a segicségét mert ha szeretkezem hamar elmegyek és nem birom viszatartani hiába probálom kb:1 perc és kész.orvoshoz nem megyek.mit tehetek?Ez minden növel akivel voltam igy megy és önkielégitésel is probáltam ugy is az a baj. Válaszát köszönöm.

Szakértőnk válasza a Mi a teendő kérdésre

Kedves Levélíró!

A korai magömlés kezelése sok türelmet és kitartást igényelg részedről, de közel sem lehetetlen. A háttérben sokszor rossz beidegződések állnak, például ha valaki kamaszként mindig sietett az önkielégítéssel (pl. hogy nehogy rányissanak stb.), akkor a teste ezt "tanulja meg" és eképp fog később is működni. A cél ennek a beidegződésnek az "áttanulása".

Azt javaslom, hogy önkielégítés során és együttlét alatt is, ha úgy érzed, hogy közel jársz a csúcshoz (de még nem kéne), akkor állj le az ingerléssel egy kevés időre. Ezalatt az izgalmi állapotod csökken kissé, és újra folytathatod. Az lenne a cél, hogy az aktív ingerlés időtartama 5-10 perc meglegyen. Nem fog egyik napról a másikra menni, de lassanként növelhető a magömlésig eltelt idő, nő az együttlétek hossza (és egyre kevesebb szünetet kell beiktatni).

A másik az ún. elszorításos technika, aminek az az alapja, hogy a pénisz testén futó bizonyos idegrostok blokkolása megakadályozhatja a magömlés bekövetkezését (persze csak egy határon belül). Ez a pont a pénisz alsó részén, a makk és a test határán található és viszonylag erős nyomást kell kifejtened (ezt egyénileg kell kitapasztalni). Olvass utána a neten, sok infot találhatsz.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor