Test/Nimfománia, és egyebek...

2010.12.29.
Tisztelt Dorkor r/nő!
Na akkor kezdem az első problémámmal, a nimfomániával, egy ideje észrevettem, hogy naponta 3-4szer önkielégítek, tudom ezzel igazán nem lenne baj, de egyszerűen unom, pornóra már szinte fel sem áll, viszont van 1 lány akinek ha csak a neve eszembe jut akkor.. minden felegyenesedik :) 1 kis probléma még ezzel kapcsolatban, már jó ideje megakarjuk egymást ismerni, és ő is kivan éhezve 1 jó kufircra és én is. Nyáron biztos lesz valami köztünk, sokat elárult. A kérdésem még ezzel kapcsolatban, mit lehetne tenni, hogy ez elmúljon? Egyszerűen idegesítő. Ehez jön az is, hogy szerelmes vagyok belé. Na de mind1, lesz ami lesz, 1 lány miatt nem fogok megbolondulni.
2. A péniszemen apró szemölcsszerű pontok /kelések vannak elég régóta és nem akarnak elmúlni, néhányat ha megnyomok, fehér gennyes szerű anyag jön belőle elő. De nem mindegyiket lehet kinyomni. A kérdésem az lenne hogy erre mi lehet a megoldás? Nem szeretnék bőrgyógyászhoz menni a fütykösömmel, ha érti, bár ha 1 szép nő lenne.. :) Na lényegtelen.
Lenne erre valami megoldás? Esetleg kenőcs? Betadina, kamillatea? Mellékesen azt a jelenséget figyeltem meg, hogy miután leborotválom a fanszőrzetemet, néha ugyan olyan kis pöttyök jönnek elő, mint amik a péniszemen vannak, de ezek el is múlnak. Kérem ha tud valami vény nélkül kapható kenőcsöt írja le a nevét.
3. Na ez a problémám a szexel lenne, vagyis annyira nem. Mikor éppen aktus van mintha, megőrülnék, többször előfordult h az aktuális partneremen kék-zöld foltok voltak utána, a másik pedig, hogy igen igen szeretem a hölgyeket orálisan kényeztetni. Tudom, hogy valószínűleg, a tigris típus lehetek, de engem zavar, hogy végre nincsen 1 lány akit átölelhetek és csókolhatom, nem pedig 1ből csapjunk bele a lecsóba.
A másik pedig, hogy jó a szex bár a méretemmel nemigen vagyok megelégedve. 14cm, bár néha mérem 16..optikai csalódás biztos, na lényegtelen, a kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy halottam egy bizonyos "Jelquing" teknikáról, melyet valamelyik csatornán mutattak is, vagyis csak 1 férfit aki ezt használta és bevált neki. Tudom, hogy az alkalmazása annyiból állna, hogy a hüvelykujjammal, és a mutatóujjammal, egy kört formálok, és ezt többször is áthúzom a makkomon, kb 200-300x egy nap. Ez a technika beválhat? Vagy esetleg a bathmate nevű pumpa? Lehetőleg, ne jöjjön a tipikus orvosi dumával ha kérhetem, tudom, hogy elérhető növekedés, de még ha káros is kérem írja le.
További szép napot!

Szakértőnk válasza a Test/Nimfománia, és egyebek... kérdésre

Kedves Levélíró!

Ne jöjjek a tipikus orvosi dumával? Ez tetszett! Hát, itt nekem épp az a dolgom

1. A nimfománia mást takar, azt jelenti, hogy valaki teljesen gátlások nélkül él szexuális életet, gyakorlatilag mindegy, hogy kivel. Sűrűn váltogatja a partnereit. Nálad ilyesmiről szó sincs. Szerintem ha nem okoz különösebb örömöt az önkielégítés, akkor vissza kellene venned a tempóból. Nyilván túlságosan elárasztottad az érzékeidet ingerekkel (gyakori maszturbálás, pornó stb.). Egy ideig ne maszturbálj, vagy csak mondjuk naponta 1x. Várhatóan egy idő után ismét élvezni fogod. Az a lány pedig.. Te is leírtad, hogy szerelmes vagy belé, ez többnek tűnik, mint szexuális vonzalom. Ha pedig szerelmes vagy, akkor természetes, hogy állandóan ő jár a fejedben és az is, hogy nagyon kívánod. Ha fontos neked, akkor keresd vele a kapcsolatot. Miért kell nyárig várni? Ha pedig nem akarsz valamiért vele komolyabban megismerkedni, akkor egyet tehetsz: nem keresed, és ha ő keres, akkor is távolságot tartasz. Ez nem könnyű, de idővel csökkenhet a lángolás.

2. A leírásod alapján ezek egyszerű faggyúmirigyek. Nem kell velük semmit sem tenni, ne nyomkodd őket. Normális képletek. Ha mégis ragaszkodsz az eltüntetésükhöz, akkor keress fel bőrgyógyászt (de előtte tájékozódj a doktornő koráról ).

3. Ezen a dolgon (a hevességen) csak te tudsz változtatni. Itt is leírod, hogy egy állandó partnerre vágysz, egy nőre, akit csókolhatsz, ölelhetsz, szerethetsz és akivel gyengéd lehetsz. Ez szintén csak rajtad áll, próbáld megkeresni a nagy Ő-t Az orális kényeztetés miatt szerintem egyik lány se reklamál, én ezt nem érzem problémának. A 14-16 cm-es méret rendben van, ez teljesen megfelel az átlagnak. Ne elégedetlenkedj. Ha olvasgatsz egy kicsit, azt is látod, hogy a nők nagyobb része többre értékeli a techinkát, mint az átlagon felüli méreteket!

Én erről a tornáról nem hallottam még, most kicsit utána olvastam. Többek véleménye az, hogy ez használhat. Ha hiszel benne, akkor csináld kitartóan, nem hinném hogy bármi káros következménye lenne.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor