Miért is fájhat neki még?

2010.11.15.
Jó Napot kívánok!
A barátnőmnek körülbelül egy éve vettem el a szüzességét.És azóta kb 2-3 hetente van köztünk szexuális kapcsolat.A legtöbbször még fáj neki.
Az például miért van h néha két ujjal jó neki, és van mikor még egy ujjal is fáj??A szexet eddig csak egyszer kétszer élvezte akkor azt mondta nem fájt neki és jó volt, akkor már nagyon megörültem, utána mikor legközelebb sor került rá egy picit fájt neki a következő még jobban.Semmi kiszámíthatóságot nem látok benne én.
Tudna nekem ebbe segíteni mit tegyek h ne fájjon neki, vagy mi miatt lehet a fájdalom??(sikosítót is használunk).Más lányoknak már a 2-3-nál nem fáj, ezért is aggódom.
Válaszát előre is köszönöm.

Szakértőnk válasza a Miért is fájhat neki még? kérdésre

Kedves Levélíró!

A fájdalom azért jelentkezhet, mert nem tudja magát teljesen elengedni, átadni a szexnek. Ennek a hátterében sokféle ok állhat: esetleg nem megfelelőek a körülmények (pl. a szülők is otthon vannak), a terhességtől való félelem, nem eléggé hosszú előjáték, stb. Én azt javaslom, hogy mindenképpen légy nagyon gyengéd, és fordítsatok nagy figyelmet az előjátékra. Az sem gond (sőt!), ha a párodnak már ekkor orgazmusa van, vagy legalábbis ahhoz nagyon közeli állapotba kerül. A hüvelybe hatolás mindenképpen óvatos legyen, akár pénisszel, akár kézzel történik. Azt is kérheted tőle, hogy mutassa meg, hogyan esik a legjobban neki, merjen szólni, ha valami nem tetszik esetleg. Válasszatok olyan pózt, ahol ő szabályozhatja a behatolást (pl. lovagló).

Ezen túl nem ártana egy nőgyógyászati vizsgálat sem, annak a kizárására, hogy a fájdalmat nem pl. fertőzés, gyulladás váltja-e ki.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor