Urologus

2010.10.05.
Helló!
Olvasgattam a kamaszpanaszon sok sok problémát és megoldást és szerintem nekem is elkéne mennem urológushoz mert volt egy két olyan dolog ami rám is igaz és azt tanácsolják nézesse meg. Az urologus pontosan nem tudom mit csinál de a leírtak alapján nem túl kellemes. A kérdésem az lenne hogy apám már nem anyámmal él és ráadásul messze meg nem is tartjuk a kapcsolatot anyámnak meg elég húzós meg ciki lenne elmesélni a dolgokat, de megnézetni meg meg kellene magamat mielött túl késő lenne.
Üdv!

Szakértőnk válasza a Urologus kérdésre

Kedves Levélíró!

Esetleg van más férfi a családban, akivel beszélhetsz? Nagypapa pl., vagy keresztapa. Jobb volna, ha nem egyedül keresnéd fel az urológust, habár a híresztelésekkel ellentétben semmi vészes nem fog történni. Nem mondom, hogy a vizsgálat kellemes, de nem is fájdalmas.

Ha nincsen megfelelő férfi rokonod, akkor azért vedd fontolóra, hogy beszélsz anyukáddal. Igaz hogy neki kellemetlen lehet vele ilyesmiről beszélni, de egészen biztosan segít neked. Persze végszükség esetén egyedül, vagy egy barátod kíséretében is elmehetsz. A rendelésre nem kell beutaló.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor