Pénisz méret

2010.09.27.
Kedves Szakértő! Engem az érdekelne hogy van-e olyan dolog ami a péniszt megnövelné nem tudom hogy mennyi most az enyém amikor legutoljára mértem azt hiszem 12 vagy 13 volt de nem tudom hogy elég nagy-e mert ahogy én azt az én szememmel látom nekem nem tűnik annyira nagynak lehet hogy csak becsapja így a szemem de jó lenne ha lenne rá megoldás vagy valami kis dolog amit csak beveszek vagy megiszok és idők után láthatom az eredményét!
És ha szabad tudnom egy 18 éves fiúnak hol kezdődik a normális méret, és ami már egy nőt is kitud elégíteni (a csúcsra juttatni) ha már arról van szó?:S

Szakértőnk válasza a Pénisz méret kérdésre

Kedves Levélíró!

Az átlagos pénisz körülbelül 14-16 cm merev állapotban, tehát nincs okod az aggodalomra. A hüvely körülbelül 10-12 cm hosszú, vagyis igazából nem a pénisz hossza az, ami fontos a nő kielégüléséhez: sokkal fontosabb a hosszú, élvezetes előjáték és a megfelelő technika.

Nem tudok olyan táplálékkiegészítőről vagy gyógyszerről, ami megnövelné a péniszt. Egy dolog van, ami nagyon fontos: az önbizalom!

(Utóirat: a lányokat sokkal kevésbé érdekli az, hogy a partnerüknek/párjuknak mekkora a pénisze, mint ahogy azt a fiúk hiszik..)

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor