Izgulok!

2010.09.02.
Kedves Dr. Úr/Dr. Nő!

14 éves srác vagyok, és óvszert szeretnék vásárolni. Sok helyen utána néztem hogy mi szerint csoportosítják és hogy, vannak-e külön méretek... stb. Csak egyszerűen nem tudom oldani a feszültségem... Annyiszor lefuttattam már a fejemben hogy állok egy csomag óvszerrel a pénztár előtt és az eladó néz rám mint egy kis "taknyos"-ra! Túl sok rossz élményt hallottam. Arra meg még mindíg keresem a választ, hogy ha valóban méretek szerint is csoportosítva van (amire nem sikerült rájönnöm) akkor nekem milyen kell? Azt is tudomhogy általában vastagság és ezzel együtt élvezhetőség szerint van csoportosítva. Tudom, hogy a legvékonyabb Durex [Latex (nem vagyok rá allergiás)] óvszert kéne vennem. Na most a "legvékonyabb" szó nem nagyon tetszik... A vastagságnak van valami köze a biztonsághoz? Mert ha belegondolok, minél vékonyabb "valami" annál könnyebben elszakad vagy kilyukad. Remélem ki tudták szűrni a kérdéseket ebből, és választ kapok rájuk! ((:D))

Szakértőnk válasza a Izgulok! kérdésre

Kedves Levélíró!

Ne izgulj, a világon semmi gond nem lesz. Esetleg ha ennyire zavarban vagy, akkor vegyél valami mást is, ami mellett mellékesen ott van egy doboz óvszer is. Egyébként az eladóknak ezer más dolguk van, és egész nap embereket szolgálnak ki (időseket, fiatalokat, férfiakat, nőket, soványakat és kövéreket.. stb.), nem foglalkoznak vele, hogy kinek mi van a kosarában. Nem lesz abban semmi kirívó, ha ilyesmit vásárolsz.

Tudomásom szerint kapható extra nagy méretű óvszer, de a többi szabvány méretű és ugyanakkora. A vékonyabb óvszert azért találták ki, hogy a szexuális élvezetet kevésbé tompítsa, de ezzel természetesen nem csökken a hatékonysága. Az nem lenne nagy biznisz a gyártó cégnek

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor