miért történik ez?

2010.08.29.
jónapot 18 éves srác vagyok és az a problémám hogy 4-szer voltam eddig nővel de akárhányszor elkezdtünk egymással szexelni, én nagyon hamar elmentem ez mitől lehet? előre is köszönöm válaszát

Szakértőnk válasza a miért történik ez? kérdésre

Kedves Levélíró!

Ennek a jelenségnek (korai magömlés) az az oka, hogy tapasztalatlan vagy még a szexben, nem tudod még megfelelően uralni a tested. Azonban szerencsére ez megtanulható. Korábban több alkalommal is viszonylag részletesen írtam erről, olvass utána a kérdések között.

Fontos lenne, hogy elegendő időt fordítsatok az előjátékra, vagyis a partnered is kellően fel tudjon izgulni. A szeretkezés során pedig figyelj oda: ha érzed, hogy közeledik az orgazmus, akkor hagyjátok abba egy kicsit, akár húzd is vissza a hímvessződet. Csak akkor folytassátok az aktust, ha kissé csökkent az izgalmi állapotod. A szünet során folytasd más módon a párod ingerlését. Ezt a módszert egy aktus során többször is alkalmazhatjátok, ezáltal hosszabbá válik az orgazmusig eltelt idő. Idővel a tested megtanulja ezt az új "időzítést" és nem is kell szüneteket beiktatni.

Ugyanezt a módszert kellene alkalmaznod önkielégítés során is, mert ha túlságosan sietsz, akkor az ugyanúgy kihat az aktusok hosszára.

Emellett kipróbálhatjátok az "elszorításos technikát", aminek az a lényege, hogy a pénisz alsó oldalán, a makk és a pénisz törzsének határán levő pont erőteljes megnyomása megállítja az orgazmust (egy bizonyos határig természetesen). A részletekért olvass utána a neten.

Sok türelemre van szükség, de orvosolható a probléma.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor