meleg szex

2010.08.15.
tisztelt szakértő!
Egy barátomat leszoptam, majd megdugtam. Nem védekeztünk óvszerrel. A behatolás megkönnyítésére sikosítót használtunk... Mindketten fiúk vagyunk, és mindkettőnknek ez volt az első.
Két kérdésem lenne: lehet-e vmi bajunk a védekezés elmulasztása miatt (azt is figyelembe véve, h egyikőnknek sem volt előtte szexuális kapcsolata)?
Másik kérdésem pedig h menet közben a barátom egy szúrást érzett a végbelében, és úgy érezte, hogy wc-re kell mennie. Nyilván a szex miatt volt, de mihez érhettem hozzá, ami ilyen érzést váltott ki?
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a meleg szex kérdésre

Kedves Levélíró!

Ha nem volt előzleg egyikőtöknek sem szexuális kapcsolata (lánnyal sem), akkor nem kell tartanotok nemi betegségektől. Természetesen a higiéniára mindkettőtöknek fokozottan ügyelnetek kell (a béltraktusban azért elég sok baktérium található).

Mivel a végbél eléggé érzékeny terület, nem kell nagy behatás ahhoz, hogy fájdalmat keltsen. Próbáljatok meg óvatosak lenni. Egy apró nyálkahártyasérülés is elég lehetett ahhoz, hogy szúró érzés, fájdalom jelentkezzen. A síkosító használata mindenképpen javasolt továbbra is.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor