Főoldal / Szakertő válaszol / Csak fiúknak / Kedves szakértő!!!
  

Kedves szakértő!!!

ora 2009-04-21 19:12:30
15,5 éves fiú vagyok és még szűz!Már 1,5 éve végzek önkielégítés,de nem áll fel annyira mint ahogy látom a filmekben!:(Feláll kb 14 cm,de a bőr rajta marad a makkomomon,a bőrt feltudom húzni,fájdalom nélkül,de szerintem ennek nem így kell lennie.Amikor elélvezek,akkor valami átlátszó folyadék/váladék jön ki,de szerintem ez nem ondó!!!Lehet,hogy ilyen későn érő vagyok?Ezért félek,hogy vmi bajom van,az előző levélben leírta,hogy,"ajánlatos elmennem urológiai vizsgálatra!Ezeken a vizsgálatokon mit csinálnak?Ha valami nem működik,akor adnak valami gyógyzsert?

Szakértőnk válasza a Kedves szakértő!!! kérdésre

Kedves Kérdező!

Sajnos nem tudok én sem újat írni. Ami biztos, hogy egy urológus meg fogja vizsgálni a nemi szerveket, és ellenőrzi a fitymát is, de nem gondolom, hogy baj lenne vele.

Ne a filmekkel foglalkozz, mert azok sosem a valóságos életet mutatják, most a fejlődés útján álsz, felfedezed Önmagad, és minden ismeretlen. Ne aggódj, de a saját megnyugtatásodra menj el egy orvoshoz. Biztosan kellemetlen lesz, hiszen senki sem szereti, ha intim helyeken vizsgálják, de az orvos minden nap ezt csinálja, neki ez egy teljesen természetes dolog. Viccesen azt is mondhatjuk, nem fogsz tudni újat mutatni neki, pont ezért fog majd megnyugtatni téged! Ne izgulj!

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Hirdetések