Szőrszálhasogató

2019.11.23.
Üdvözlöm!
Egy olyan problémám van, hogy már túlságosan benövi a szőrzet a farkam környékét, herémet. Már próbálkoztam, szóltam anyámnak, de azt mondta: "Meg nem próbáljam leborotválni! Szúrni fog, amíg vissza nem nő. Felejtsem el, hogy szőrtelenítsek. A férfiak szőrösek, ennyi." - Hát kösz nagyon jó tanácsot adtál - gondoltam magamban. De Ön szerint férfiak is szőrteleníthetnek nem, ha már nagyon zavaró? Értem, hogy én most férfiasodom, de akkor is. Ráadásul viszket, izzadok is tőle, sőt megemlíteném a popsiszőrt is; annyira benőtt, hogy már néha kitépődik egy szőrszál onnan, ha kitörlöm WC-zés után, és még hullat is elöl néhány, ha leveszem az alsómat. Baromi kellemetlen érzés, én megrövidíteném az biztos, engem zavar. Úgy akarnám, hogyha anyám nincs otthon, akkor a fürdőszobában szépen leszedetném a farkam környékéről valamivel. Ez jó ötlet?
Ön szerint igaza van anyukámnak? Egy fiú/férfinak tényleg meg kell hagynia mindig a farokszőrzetét? Már sok olyan dolgot mond, ami szerintem nem feltétlen úgy van, ahogy ő gondolja. Ez csak egy csepp a tengerben. Kezd nagyon elegem lenni már ezekből.
Vannak erre a célra szolgáló eszközök? Mennyire kell vigyázni a farkam bőre körül? A herét az lehetséges egyáltalán karbantartani vagy az inkább maradjon olyan amilyen? És a popsiszőrzettel meg mit tudnék kezdeni (meg anyám véleményével)? Hallgassak rá, vagy inkább leszedjem? Szerintem ennyi idősen már lehetnének saját döntéseim efelől.
Üdv, egy 19 éves fiú

Szakértőnk válasza a Szőrszálhasogató kérdésre

Kedves Kérdező! Lehet borotválni, ha zavarja, ezt mindenki önmaga dönti el. Vagy gyantáztatni is. Bőrápolás borotválkozásnak megfelelően javasolt.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor