bizonytalanság

2019.02.23.
Tisztelt Doktornő!
Azzal a kérdéssel fordulok most Önhöz, hogy a múlt hétig heti-kétheti korábban, pedig két, vagy háromnapi rendszerességgel végeztem önkielégítést.
A legutóbbi alkalommal egy gumikesztyűt használtam az ejakulátum felfogására, viszont csak közben vettem észre, hogy ez kifolyt és nem tudom, hová kerülhetett ebből a fűrdőszobába. Nem figyeltem, de előfordulhat, hogy a Wc-papír tartóra is került. Maga a Wc-papír ekkor még nem volt benne a tartóban( nyitott tartóról van szó, nem lecsukhatóról). Az egy háztatrtásban élő személy nem lehet terhes, és alapvetően sem erre vonatkozik maga a kérdés.
Tehát ha a tartó ondós lett és ez átkerült a Wc-papírra, akkor az okozhat-e bármilyen nemi megbetegedést,vagy fertőzést, baktérium vagy egyéb kórokozó bejutását a nő számára?Nem tudom hogy nevezik az előbbieket, szóval valamilyen kórt. A kielégítés és az illemhely használata között talán 5 perc vagy még annyi sem telt el.
Töb oldal, orvosok azt írják, hogy száradás után megahallnak a spermák, de ez az esetleges fertőző-kórokozó képességre mennyire hat ki? Lehetséges, hogy igy fertőztem? Mik az egyből észrevehető jelek, ha gond lenne a hölggyel? Egészségügyi állapotomat illetően nem dohányzok, nem fogyasztok alkoholt, vagy drogokat. Az ondófolyadék általános leírása alapján, rám a következő igaz: fehéres, nem vettem észre hogy fájna, van merevedésem rendszeresen, csak néha veszek észre pirosas elváltozást a fityma alatt este, ha nem mostam ki az esetet követően délután.
Kérem fogalmazza meg a tényeket!
Sok köszönettel:
egy kamasz

Szakértőnk válasza a bizonytalanság kérdésre

KEdves Kérdező! Alaptalanok a félelmei.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor