Mi tévő legyek?

2016.02.24.
Tisztelt Doktornő!
Egy elég kínos kérdésem lenne...
13 éves vagyok, és már kb. fél éve van magömlésem, de a szüleim nem tudnak róla.
Minden este, fürdés előtt maszturbáltam, de egyszer több napon keresztül nem volt kedvem hozzá (bajok vannak az osztályban). Így éjszaka spontán magömlésem lett. Aznap apa pont nem ment dolgozni ezért ő mosott, takarított. Mikor pakolta be a ruhákat a mosógépbe észre vette a pizsamámon a rászáradt fehér foltot. Amikor hazaértem az iskolából leült velem beszélgetni erről, de én annyira zavarban voltam, hogy nem tudtam semmit mondani neki. Mi tévő legyek? Hogy modjam el neki, hogy maszturbálok? Mit szólnának hozzá a szüleim?
Bocsánat, hogy ennyit kérdezek, de még egy kérdésem lenne:
El lehet valahogy kerülni a nappali merevedéseket? Nagyon idegesít amikor az iskolába föláll, mert a lányok folyton engem bámulnak és látják, hogy föláll😁.
Válaszát köszönöm!
Üdfözlettel:
Egy 13 éves fiú...

Szakértőnk válasza a Mi tévő legyek? kérdésre

Kedves Kérdező! Ebben az életkorban és még a kamaszodás során továbbra is, mindegyik felsorolt "probléma" teljesen természetes és hozzátartozik a nemi érés folyamatához. Mindenki átmegy ezen, ki rövidebb ki hosszabb idő alatt. Nem kell senkinek magyarázkodni, vagy bármit bevallani. Majd feltehetően évek múlva a nemi élet kezdetével és rendszeresebbé válásával szűnnek meg teljesen ezek a tünetek.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor