Gumióvszer probléma

2016.01.17.
Tisztelt Szakértő !
Szexuális problémával fordulok önhöz ... !! Olyan probléma merült fel a számomra hogy amint a gumióvszert meglátom , megpróbálom felhúzni az erekcióm alábbhagy eléggé drasztikus módon, szinte megszűnik ! Egészségügyi problémáim ilyen téren nem voltak eddig. A barátnőmmel pettingelés során minden rendben volt, volt erekcióm. De amint elővettük és használni igyekeztünk a gumióvszert előállt az iménti probléma és nem került sor szexuális aktusra.
A párom és köztem minden rendben van a kapcsolatunk 3 hónapos, Ő már nem szűzén viszont 20 éves( a párom egyidős velem) létemre igen. ( viszont a szűz mivoltom iránt nem érzek szégyent semmi ilyesmit én eddig mással törődtem más volt a fontos, a párom pedig megértően kezelte az óvszerrel kapcsolatos problémát)
Lehet az is közrejátszott hogy eddig még nem húztam fel gumióvszert... viszont azóta próbálkozom és csak azért sem akar sikerülni !
A kérdésem tehát a következő :
Hogyan , miként oldható meg a probléma, valamint hogy lelki vagy testi eredetű lehet e ez a probléma??
Esetleg az probléma lehet hogy eddig nem érintkeztem gumióvszerrel, nem próbáltam használni és ezért szokatlan számomra illetve a péniszem számára??
(Másik fogamzásgátlási módot nem igen szeretnénk választani egyelőre)

Szakértőnk válasza a Gumióvszer probléma kérdésre

Kedves Kérdező!

Tulajdonképpen megválaszolta a kérdést. Szervi baj biztos hogy nincsen. Egy fiatalnak, akinek még tapasztalatot kell szerezni a szexuális életben, igen gyakori problémája lehet a kezdeti gumióvszer használattal. Semmit nem tud tenni, mint tényleg türelemmel és a párjával megértéssel próbálnak megbarátkozni az óvszerrel. Próbálják előjátékot követően, akár annak részeként kitapasztalni a felvételét. Esetleg az is segíthet, ha másféle óvszert próbálnak meg. Csak kitartásra és tapasztalatra van szüksége, testi baj biztos nincs!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor