Főoldal / Szakertő válaszol / Csak fiúknak / A szexről lenne szó
  

A szexről lenne szó

ora 2015-11-28 21:57:22
Kedves doktornő!
Az orális szexről szeretnék kérdezni,hogy a sperma íze az ténylegesen jobb ízű lesz a gyümölcsöktől és zöldségektől? Mert olyat olvastam ,hogy 2 órával azelőtt jó olyasmiket fogyasztani.
Meg hogy a férfinek létezik g pontja? Mert nem nagyon tudom elképzelni ezt a helyzetet,a nőknél ez okés,de amint halottam ledöbbentem. Csak nem tudni szerintem hol lehet vagy csak némelyik férfinak van ilyenje!? És még annyit szeretnék kérdezni,hogy nekem 19 évesen a hímvesszőm mereven 12centis,ez jó? Habár nem mintha zavarna de én már nem szeretnék nagyobbat. Vagy ez már nem fog nőni tovább,vagy lehet serkenteni a növését ?
Előre köszönöm a válaszát!
Üdv, Norbi

Szakértőnk válasza a A szexről lenne szó kérdésre

Kedves Norbi!

 

A sperma íze és illata valóban függ az elfogyasztott tápláléktól. Az előző egy-két órában fogyasztott ételek minden testnedv (izzadtság, nyál) összetételét változtathatják. Ami biztos rossz ízt ad, az a hagyma, fokhagyma, alkohol, csokoládé, koffein. Amit javasolni szoktak a zöldségek (zöld színűek), teák, pl. zöld vagy mentatea és a sok víz, ami tisztító hatással bír.

A férfiak "hivatalos" g-pontja a prosztata, amely leginkább a gát, végbélnyílás környékének simogatásával érhető el. Ezt azért nem minden férfi szereti. Nem hivatalos álláspont szerint az a g-pont, amit simogatva, kb. a szavad is eláll. Ez tehát változó. Van akinek a belső combja, mellkasa, mellbimbója, nyaka vagy a heréi simogatása a legélvezetesebb, de van akit a hideg kiráz, ha a mellbimbóját simogatod.Ezek felderítése is elég élvezetes játék, idővel mindenki megismeri a saját teste g pontjait.

A pénisz "normális" mérete széles skálán mozog, és nem a mérettel lehet elkápráztatni egy nőt hanem az ügyességgel. Azt mondják normálisan erektált állapotban átlagosan 12-14 cm között változik. A szakirodalomban a kicsi megfogalmazása a 7 cm alatti. 20-22 éves korig nőhet, és igen az egyetlen amit a nővekedéséért tenni lehet, az hogy ne tegyél érte semmit.Dr. Ujj Zsófia - belgyógyász, hematológus Dr. Ujj Zsófia - belgyógyász, hematológus
Hirdetések