Terhesség?

ora 2015-10-27 16:28:36
Sziasztok! Pár napja feküdtem le először a barátnőmmel. Jó minőségű óvszert használtunk, nem lyukadt ki. Levételnél láttam hogy ráncos volt de nem csorgott ki sehol a cucc a gumiból. Menet közben egyszer cserélni kellett az óvszert, mert én elmentem, barátnőm még nem. Kicseréltem egy másikra és ment tovább.
Utána beszélgettünk, és kérdeztem hogy mikor szokott megjönni neki. Azt mondta hogy 3- án. És hozzátette hogy mult hónapban viszont nem jött meg neki, nem tudja miért. Ha most sem jön meg akkor hogy tudjuk ellenőrizni hogy terhes e vagy sem még mielőtt késő lenne?

Szakértőnk válasza a Terhesség? kérdésre

Kedves Kérdező!

Ha az októberi kimaradt, és előtte voltatok együtt, akkor már most csináljatok egy tesztet. Ha nem volt szexuális kapcsolat az előző hónapban, és úgy maradt ki a vérzés, akkor valószínűleg hormonális oka lehet. Ha novemberben sem jelentkezik vérzés, akkor is csináljatok tesztet (bár a fenti eset alapján terhesség nem valószínű), és ha negatív akkor is érdemes nőgyógyászhoz fordulnia a barátnődnek a vérzészavar miatt.Dr. Földi Ildikó - szakértő Dr. Földi Ildikó - szakértő
Hirdetések