biszexuális szorongás

2015.07.30.
Jó napot kívánok! Előző ( http://www.kamaszpanasz.hu/szakerto/lelki_problemak/18997 )
Először is elnézést kérek a sok levelemért, remélhetőleg ez már az utolsó :)
Még visszaolvastam még régebbi levelezést kedves kolegájával, aki azt írta hogy "A szexuális fantáziában mindenre lehet vágyni, de csak az minősül befolyásoló tényezőnek, ha a valóságban szeretné ezt megtenni, illetve megtenné."
Ezen gondolkodtam. Azt nem érzem hogy szeretnék saját nememmel bármit is, de hogy megtenném? Először is én azzal tudok bármit is csinálni akihhez vonzódok, de most ne mértem ezt a megtenném dolgot.
Ilyeneken gondolkozok (elnézést de tényleg hülye dolgok) hogy pl egy srác mondaná nekem hogy nem elégítenél ki orálisan? KÉpzeletbe tudok rá válaszolni hogy igen, de élőben nem hiszem hogy én ezt megtenném.
Azért gondolok ilyenekre mert próbálom beleképzelni magam mintha ez egy élőben történt szituáció volna, és mit éreznék ha egy ilyet megkérdeznének tőlem. Meg annyit gondoltam már erre,
és most ez ismét hülyén fog hangzani, de máshogy sajnos nem tudom megfogalmazni, hogy néha érzek valami olyasmit mintha valami hiányzona a számból. Annyit gondoltam már erre az orális dologra..
Nem úgy hiányzik hogy vágyom rá, hanem pszichésen érzem hogy valami nincs a számba. Az ilyen "tesztelős" fantáziákat egy adott személlyel csinálom, aki köztudottan meleg. Annyit gondoltam már rá
hogy ma benne volt az álmomba, és felizgultam. Létezik olyan hogy már annyira rápörögtem a témára hogy már a szorongásom ilyet generál? Azon is gondolkdotam, hogy mi van ha én biszexuális vagyok
csak nem merem magamnak se bevallani. De ilynekor mindig elgondolkozok azon, hogy eddig sem vonzódtam a férfiakhoz, most sem érzem azt hogy vonzódnék férfihoz. Most van is egy lány akibe szerelmes kezdek lenni.
Amikor azt érzem egy nő iránt hogy nagyon lefeküdnék vele, megcsókolnám, ezt kellene éreznem férfiaknál is ha biszexuális lennék, nem? Még korábban említettem hogy direkt megnézem a férfiakat hogy érzek e valami
különöset. HA nem jutnak eszembe az ilyen szorongós dolgaim, akkor egyáltalán nem gondolok férfiakra. Mármint a nőket figyelem természetesen. Kérem ne írja hogy pszichológussal beszélek, mert nem tehetem meg jelenleg.
Azon se akadnék ki nagyon ha biszexuális lennék, mert nagy nehezen de eltudnám fogadni. Engem ez a bizonytalanság borít ki. Én érzem hogy hetero vagyok, de annyi minden van ellene. (amiket leirtam pl).
Őszintén szeretném kérni a véleményét a nemi identitásommal kapcsoaltban hogy mit lát, ön szerint mi vagyok? Elnézést kérek a sok, illetve a hosszú levélért/levelekért. De azthiszem már minden lényeges információt
kiírtam magamból ezzel. Előre is várom válaszát! További szép napot kívánok!

Szakértőnk válasza a biszexuális szorongás kérdésre

Kedves Levélíró!

Az álmainkban sokminden megjelenhet, ami napközben valamilyen módon érintette a tudatunkat, tehát ez nem jelent semmit a szexuális irányultságodat tekintve. A témával kapcsolatos szorongásod és a folyamatos önmegyfigyelésed okozza feltehetően azt, hogy további szorongásos gondolataid / fantáziáid jelennek meg.

Javaslom, hogy azzal próbálj párkapcsolatot kialakítani, akit vonzónak találsz a hétköznapos során és majd a párkapcsolat része lesz a szexuális kapcsolat is. Jótékony hatású volna, ha mellőznéd a saját magad tesztelgetését, a pórnófilm nézést...stb.

Továbbá javaslom, hogy ha a szorongásos gondolataid nem múlnak, keress fel személyesen egy pszichológust.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor