Biztos nem melegség, de talán biszexualitás...

2015.07.24.
Üdv. Többször írtam már az oldalnak a témával kapcsolatban, bár mostanra kicsit nyugodtabb a lelkiállapotom.
17 és fél éves fiú vagyok, soha volt még kapcsolatom.
A családom tökéletesnek mondható, apa anya együtt van, jól kijövünk egymással.
A problémám kb fél éve kezdődött, amikor észre vettem, hogy a fiúk/férfiak fel tudnak izgatni, elsősorban pornófilmekben.
Először nagyon megijedtem amikor ezt észrevettem magamon, megbeszéltem a szüleimmel, azt mondták, majd minden rendben lesz.
Nem akartam megnyugodni, úgyhogy elmentem egy pszichológushoz, aki azt tanácsolta, hogy ne tesztelgessem magam pornófilmekkel, képekkel, próbáljam élni az életem.
Mostanra rájöttem, hogy homoszexuális nem lehetek, mert akkor a nők nem vonzanának, nem izgatnának fel.
Szívesen elkezdenék ismerkedni lányokkal, van is valaki, aki már régóta tetszik, de attól félek, hogy mondjuk egy csók nem izgatna fel.
A pornófilmes esetekhez annyit még, hogy mondjuk egy férfi péniszének látványa nem okoz rögtön merevedést, inkább csak impulzusszerű érzést a péniszem végén. Nők esetében a merevedés megvan, de ez az izgató érzés nincs. Mostanában vettem észre, hogy pl egy heteró pornóban a nőt nézem később, de ha a férfit előbb megyek el (ez miért van?).
Még érdekelne, hogy mi lehet az oka annak, ha egy "helyes" fiú rámnéz, zavarban érzem magam?
Végtére az lenne a kérdésem, hogy ez biszexualitás lenne? Változhatnak még az érzéseim?
Kérem ahogy tudja válaszolja meg a kérdésem, mert már nagyon szeretnék ezekre választ kapni!
Előre is köszönöm válaszát!

Szakértőnk válasza a Biztos nem melegség, de talán biszexualitás... kérdésre

Kedves Levélíró!

A pornófilmek nem a valós szexuális életet jelenítik meg, ezért nem is javasolt tesztelgetésre használni őket (meg másra sem igazán). Ugyanez vonatkozik arra, hogy a kielégülés idejét mérni sem érdemes. A témában érzett szorongásod eredményezi valószínűleg, hogy először a férfi szereplőket nézed meg, illetve, hogy zavarban érzed magad a fiúk társaságában.

Ismerkedj és kezdeményezzel azzal a személlyel, akit fizikálisan és lelkileg is vonzónak érzel. Feltehetően ilyen esetben a csókot is izgatónak fogod majd találni (már feltéve, ha nem az azon való szorongással kötöd le a figyelmedet, hogy vajon izgató lesz-e).

A kérdés az, hogy miért stresszel ennyire ez a téma. ennek lenne érdemes utánajárni. Javaslom, hogy keresd fel az előző vagy egy új pszichológust ennek érdekében.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor